Kontorsmaterial, linjal, block, kalender, pennor
Block, anteckningsböcker

Vi är Pappera

Din lokala leverantör av kontorsmaterial och trycksaker

Vi är mer än bara en webbshop för kontorstillbehör – vi är din partner här i Göteborg, med riktiga människor redo att ge personlig service och support. Men vi säljer och levererar givetvis över hela Sverige.

Vi erbjuder allt du behöver för att förbättra ditt kontorsliv, från skrivbordsartiklar och teknikprodukter till ergonomiska kontorsstolar. Men vår styrka ligger i vår tillgänglighet och lokal förankring. Vi finns här för att svara på dina frågor, ge råd och hjälpa dig skapa din perfekta kontorsmiljö.

Oavsett om du handlar för ett hemkontor, ett litet företag eller en stor organisation, är vi här för att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Välkommen till vårt digitala kontor – vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt kontor!

Fri frakt

Vid köp över 1000kr

Säkra betalningar

Betala via SVEA eller faktura

Unika rabatter

Bli kund för unika priser

Personlig support

Ring eller maila så hjälper vi er

ER PERSONLIGA LEVERANTÖR I GÖTEBORG

Vi vill skapa långsiktiga relationer

Men vi erbjuder mer än bara kontorstillbehör. Vi tror på att skapa starka, långvariga relationer med våra kunder. Därför står vi alltid tillgängliga för att svara på dina frågor, ge råd om de bästa produkterna för dina behov, och till och med hjälpa dig att skräddarsy din perfekta kontorsmiljö.

KUNDUNIKA PRISER

Ansök om konto hos oss för unika priser på era favoritprodukter